Stomatolog Gdynia opinie naszych pacjentów 

Twoja opinia może bardzo pomóc innym pacjentom, dlatego jest też bardzo ważna dla nas.

Tutaj dodaj także swoją opinię.

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 18.234.88.196.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
11 wpisów.
Kristina Kristina z Oskarshamn napisał/a Czerwiec 15, 2018 o 15:37:
Witam. Chcialam bym sie dowiedziec o nazwisko i imie ,oraz miasto ,stomatologa ktory pracuje w szwecji.pozdrawiam.
Odpowiedź administratora przez: admin
Dzień Dobry doktor nazywa się Marcin Mincer tel. + 48 58 620 91 80 kom. +48 505 577 530
Magdalena Magdalena z Gdańsk napisał/a Marzec 26, 2018 o 11:38:
Bardzo dobry lekarz . Wyprowadził mnie z paradontozy. Wysłuchał. Kompetentny. Pierwszy raz spotkałam się z takim dentysta. Polecam w 100%!
Paweł Paweł z Gdynia napisał/a Styczeń 5, 2018 o 12:35:
Wizyty u dentysty bałem się niesamowicie, bo przez dłuższy czas zaniedbywałen swoje zęby. Gdy fajka o sobie znać ,,ósemka" nie było odwrotu. Gabinet Swedent znalazłem na goglach i po przeczytaniu paru opinii dałem się przekonać. Teraz mogę już napisać swoją, bo jestem po usunięciu. Całym sercem polecam Pana Mincera! Zabieg profesjonalny, praktycznie nic nie poczułem. Jeden szew, bezbolesne gojenie i wizyta kontrolna z planem na kolejne zabiegi. Wszystko tłumaczone na bieżąco w atmosferze redukującej stres. Polecam i dziękuję za opiekę 😀
Karolina Karolina z Gdynia napisał/a Październik 4, 2017 o 12:33:
Bardzo bardzo mocno polecam gdyński gabinet Pana Marcina Mincera. Wspaniale, profesjonalnie i przede wszystkim bardzo delikatnie podejście do zabiegów. Nie spotkałam jeszcze tak delikatnego stomatologa. Nie bolą usta, nie bolą dziąsła, momentami można mieć wrażenie, że to przyjemny zabieg kosmetyczny, a nie skomplikowana praca na wrażliwej materii jaką są zęby. Właśnie ta niezwykła delikatność podczas wizyty sprawia, że nie wyobrażam sobie chodzić do jakiegokolwiek innego gabinetu i innego stomatologa niż Pan Marcin. Jeżeli Państwo lub Państwa dzieci boją się stomatologa właśnie ze względu na ból i ogólny dyskomfort po leczeniu to gwarantuję, że po wizycie u Pana Marcina Mincera ten cały strach minie. Zostanie wyleczony ząb, dobry nastrój i pytanie "dlaczego trafiłem tu dopiero teraz". Szczerze i gorąco polecam!
Paulina Paulina z Sztokholm napisał/a Maj 10, 2017 o 20:50:
Szanowny Pan Marcin jest najlepszym denstysta na swiecie ! Trafilam do niego przez przypadek, za ktorym jestem wdzieczna losowi. Dzieki Panu Marcinowi ciesze sie teraz Holywood Smile. Nigdy wczesniej nie szlam do gabinetu tak zrelakasowana jak teraz. Jego profesjonalizm sprawia ze regularne wizyty u stomatologa sa przyjemnoscia. Pozdrowienia Panie Marcinie dozobaczenia 19 czerwca 🙂 // Gadatliwa Paulina
Emilia Emilia napisał/a Kwiecień 7, 2017 o 12:53:
Mialam duży problem z zębami przez długi okres czasu, wkoncu po przyjściu do tego gabinetu wszystko sie wyjaśniło, przed tym żaden dentysta nie był w stanie mi pomoc. Dr Marcin Mincer tak doprowadził stan mojego uzębienia, ze zaczęłam sie uśmiechać nie ukrywając zębów. Był to dla mnie ogromny kompleks. Ten dentysta mógłby byc ambasadorem " przemysłu" dentystycznego. Jeszcze chciałam dodać, ze higienistka jest z prawdziwego zdarzenia, duzo mowi, ale to sa abdolutnie bezcenne informacje, musialam je przetrawic, doszlam do wniosku, ze nigdy nie bylam na czyszczeniu zębów (robiłam to raz w roku, ale wcześniejsze moje wizyty były bez porównania z tą u higienistki w tym gabinecie, zawsze były moje zęby piaskowane a tu okazuje sie jest nieobojętne dla szkliwa i wystarczy skaling i dobre szczotki , jak mówiła pani higienistka). Jestem pod wrażeniem tej kobiety. Personel na medal. Dziękuje
Krzysztof Krzysztof z Gdynia napisał/a Grudzień 26, 2016 o 01:14:
bardzo konkretny dentysta. Pierwszy raz spotkalem sie z takim fachowcem. Nie zamienie go na zadnego innego.
Aleksandra Aleksandra napisał/a Listopad 3, 2016 o 13:26:
Nigdy nie myślałam, że wizyta w gabinecie stomatologicznym może być taką przyjemnością! Nie tylko profesjonalna obsługa, ale też przyjemna atmosfera sprawiły, że zdecydowanie polecam wszystkim gabinet dra Marcina. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta, nowoczesny sprzęt i metody leczenia. Już wiem, że to stomatolog dla całej mojej rodziny!
WojciechRz WojciechRz napisał/a Październik 30, 2016 o 13:24:
Mam juz swojego dentyste do konca zycia. Polecam dr Marcina Mincera, tym samym wyświadczam przysługę tym, którym polecam. To najlepszy stomatolog jakiego spotkałem. Zawsze gabinet stomatologiczny kojarzył mi sie z borowaniem, wiertłami, od spotkania z dr Mincerem-z dobrym humorem i pełnym profesjonalizmem !!! POLECAM !!!
LENA LENA napisał/a Październik 3, 2016 o 15:03:
Chcialam podzielic sie z Wami bardzo pozytywnym doswiadczeniem po wizycie w gabinecie Swedent. Jestem po chirurgicznym usunieciu dolnej 8ki. Niesamowicie balam sie tej wizyty lecz niestety zabieg okazal sie koniecznoscia. Doktor powiedzial, ze 'potrwa to minute' i szczerze....to minuta przy tym calym zabiegu bylaby wiecznoscia!!! Gdyby kazdy stomatolog byl taki profesjonalny jak Dr Mincer, lek przed dentysta bylby tylko zwyklym mitem!!!!! Otrzymalam rowniez odpowiednie zalecania od lekarza jak dbac o jame ustna po takim zabiegu aby uniknac jakiegokolwiek dyskomfortu. Szczerze i zdecydowanie polecam uslugi swiadczone przez gabinet Swedent 🙂
Aga Aga napisał/a Wrzesień 29, 2016 o 11:45:
Polecam usługi w gabinecie Swedent. Jestem po usunięciu ósemki,dr Marcin przeprowadził zabieg krótko i bezboleśnie. Miałam też okazję skorzystać z higienizacji i skalingu u Pani Grażyny. Jestem bardzo zadowolona, zęby są bardzo czyste, co się czuje od razu oraz bielsze. A przy okazji dostałam parę rad jak lepiej dbać o zęby.